Geçmişten Günümüze Stor Perde Modelleri

Geçmişten Günümüze Stor Perde Modelleri

Perdeler İçinde Kullanımı Tamiri En ve Kolay Perde Hangisidir?

Ortalama ömrü 4 yıldır. Kirsiz temiz ve tozsuz mekanlarda kullanım amacına göre bu süre 5 – 6 yıla kadar çıkabilir. Her ne kadar büro ya da ofis perdesi olarak bilinse de, bu modeller evlerde de kolaylıkla kullanılabilir bir perde modelidir. Dükkân perdeleri için her zamankinden çok daha fazla renk ve kumaş seçeneği var. İşleme ve dantelde sertleştirici olarak bayanlarda kullanılan endüstriyel tip bir tasarım harikası stor perde modelleridir. Bitirme işleminde kumaş PVC akrilik malzeme ile kaplanır. Bu sertleştirme işlemi, kumaş boruya sarılırken sağ – sol açmanın sağlanması içindir. Mağaza Perdesi, sahne perdeleri, işyeri ve ofis perdeleri gibi birçok stor perde bulunmaktadır.

Storlarda Renk Seçeneği Var Mıdır ?

Tüm stor panjurları motorlu ve motorlu uzaktan kumanda ile çalıştırılabilir. Bu perdeler, kolay temizlenebilir toz ve kir tutamaz. Bu perdelerin temizlenmesi oldukça kolaydır.

Merdane körlüğünün temizlenmesinde kullanılamayan birçok yöntem vardır. Hafif nemli bir bezle haftada bir kez rulo kör yardımıyla temizlenebilir ve perdenin ömrü uzar. Başka bir yöntem ekranın yerinden çıkarılmasıyla ekranı temizlemektir. Bu yöntemde düz bir zemin döşenmiştir. Burada dikkat edilmesi gereken nokta, kırışıklardan kaçınmak için perdenin hiç katlanmadığıdır. Daha sonra, fazla su harcamaksızın perdenin her iki tarafında ılık su, yumuşak fırça ve deterjan yardımı temizlenir. Temizlik sırasında kesinlikle çamaşır suyu kullanmayın. Durulamadan sonra, stor perde yerine asılarak kurumaya bırakılmalıdır.

Evet, diğer kamu ve özel kurumlarda kullanılan yerler yalnızca bir kez yerleştirilir. Kurumlarda kullanılan perdeler, periyodik temizleme ihtiyaçları ve diğer perde modelleri gibi yıllık temizliğin gerekli olduğu yerlerde bulunabilir. Perde üreticileri işyerlerinde kullanışı açısından bu perde modellerini ön plana çıkarıyor.

İlk dönemlerde üretilen stor perde modelleri klasikti renk ve model seçeneği çok yoktu, ancak günümüzde üretilen perdeler hem renk, hem de farklı model seçenekleri bulunmaktadır. Özellikle mutfaktaki perde ürünlerini kullanan bayanlar, pencerelerini istedikleri zaman tamamen kapatabilir ve açabilir. Genellikle pişirme sırasında yapılan bu etkinlik, Daha fazla görüntü bozulmasına neden olmaz.

Bu yazı Stor Zebra Perde içinde yayınlandı ve , olarak etiketlendi. Kalıcı bağlantıyı yer imlerinize ekleyin.

Yorum bırakın